A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

2

A hétköznapi emberek üzleti lehetőségei

2011.09.02 - péntek


Figyelem! Ez az írás azoknak szól, akik valamilyen megoldást keresnek az anyagi problémáikra! Ne olvasd tovább, ha meg vagy elégedve a jelenlegi anyagi helyzeteddel!


Miért kisemberek lehetősége? Elsősorban azért, mert ennek az online vállalkozásnak az elindításához nem kellenek milliók, csak néhány ezer forint. Második pontban azt említeném meg, hogy már a 3-4. hónaptól ez a vállalkozás kitermeli a saját költségeit és onnantól kezdve valós, egyre növekedő passzív (újra és újra képződő) jövedelmet biztosít. Ezek tények. Ha csak ennyit írnék, ez is elegendő ok lenne arra, hogy miért neked szól ez a bejegyzés.


Azt tudtad, hogy mennyi pénzt kell lekötnöd havi 10%-os kamatra, hogy a havi 50.000 Forintos passzív jövedelmed meglegyen? Kapaszkodj meg: 6.000.000 Forint körüli összeg kell ehhez! Ha nem áll rendelkezésedre ez az összeg, akkor érdemes tovább olvasnod, hogy megtudhasd azt, hogy hogyan lehetséges egy - ezt többszörösen meghaladó tőkeértékű bevételi forrást felépíteni.


Biztosan sokat hallottál már arról, hogy hétköznapi emberek milyen pénzeket keresnek az üzleti világ legújabb és leggyorsabban fejlődő, bárki által megtanulható és végezhető ágazatában, az internetes marketingben. Sőt, ennek van egy különleges válfaja, amely valahogy még jobban megosztja az emberek véleményét pro és kontra: ez pedig az internetes hálózati értékesítés, vagy online MLM.


Mi mindent lehet hallani erről?


- Van, akinek működik, van, akinek nem...
- Azt mondják, hatalmas pénzeket lehet vele keresni...
- Sok közöttük az átverés...
- Nem értek én az ilyesmihez...
-Automatizált jövedelemforrás, tehát akkor is jön a bevétel, ha alszol vagy nyaralsz...
-Akkora jövedelmeket ígérnek, hogy annak a töredékét sem hiszem el...
- Be kell szervezni a barátaimat...
- Majd hiszem, ha látom...


Nyilván nem kínálnánk fel emberek tömegeinek az internetes hálózatépítést, ha bármi rossz lenne benne. A nevünket meg végképp nem adnánk hozzá. Egyetlen titka van annak, hogy ez Neked is működhessen: meg kell tanulni.


Olyan ez, mint a biciklizés. Ha nem tudsz biciklizni és felülsz egy kerékpárra - oldalkerekek nélkül - akkor 99.99% valószínűséggel megjósolható, hogy rövid úton el fogsz esni. Viszont ha megtanultad, akkor az életed során sok-sok órát tudsz tekerni, sok-sok ezer kilométert tudsz megtenni anélkül, hogy akár csak az elesés veszélye fennállna. Miért? Mert megtanultad és tudod, hogy hogyan kell csinálni.


Az internetes marketing, az internetes hálózatépítés sem bonyolultabb, viszont a lehetőségei, a benne rejlő perspektíva elképzelhetetlenül nagyobbak. Ezzel akár komoly vagyonokat tudsz keresni, anyagi függetlenséget és automatizált jövedelmeket tudsz elérni, míg a biciklizésre ez nem annyira jellemző...


Most vessünk egy pillantást arra, hogy kikkel találkozol az üzleted építése során:


- Olyanokkal, akiket egyáltalán nem érdekel, mert valami ott van a fejükben erről, szélhámosságnak tartják, nem hiszik, hogy képesek lennének ezzel pénzt keresni, stb. Nem hiszem, hogy őket kellene győzködni, nem a Te feladatod. Ők nem nyitottak. Így jártak. Kész.


- Olyanokkal is találkozol, akik látnak benne fantáziát, de még valami visszatartja őket. Velük érdemes foglalkozni, mert tudják, hogy még valamit nem tudnak, így nyitottak lehetnek a megoldásra. Sőt, a legjobb hír az, hogy ilyenek szép számmal vannak, csak még senki nem segítette át őket az aggályaikon. (Valószínűleg Te is ebbe a kategóriába tartozol, ha megtaláltad ezt az írást, mivel éppen megoldást keresel az anyagi problémáidra).


- Olyanokkal is találkozhatsz, akik már most teljes mértékig érdeklődők, készek az indulásra és tudják, hogy ez nekik működni fog. Ők lennének a legjobb partnereid, de sajnos olyan kevesen vannak, hogy ha rájuk várnál, felkopna az állad. (Az én állam is felkopna, márpedig az állam én vagyok... Ja, ezt XIV. Lajos mondta...)


Ugyanezen okoknál fogva bennünket sem érint különösebben, hogy velünk tartasz-e a DXN üzlet felépítésének nagy kalandjában - bár sajnálnánk, ha kimaradnál belőle - mindenesetre tudnod kell, hogy még Téged is meg tudunk tanítani a legütősebb, legjobban működő módszerekre, ahogyan emberek százait már megtanítottuk, hiszen mi már mindezt végigjártuk, megtapasztaltuk és a legjobbaktól tudtunk tanulni.


Mi a DXN üzlettel mutatjuk be mindezt, mert azt látjuk, hogy ez az, amely globálisan, világméretekben az egyik legjobban működő rendszer, és mi - alapos mérlegelés után - ezt választottuk.


Fontos, hogy a személyes példánkkal tanítsunk, hiszen az emberek azoknak hisznek, akik tudnak nekik segíteni. Ha valami rettentően új dologba akarnál belekezdeni, akkor hiába mondják, hogy ez most indul, az elsők között lehetsz, ha még senki sem bizonyította be, hogy tud Neked is segíteni, jobb, ha egyelőre távol tartod magad az ilyentől. Mi csakis bizonyítottan működő, kipróbált technikákat tanítunk Neked, amelyek az elmúlt pár év alatt hihetetlen eredményeket produkáltak.


Azt pedig, hogy a piacod mérete csökkent volna, csak az által, hogy eltelt pár év, ugye Te sem gondolod komolyan... Ez a pár év arra kellett, hogy a dolgok kiforrják magukat, a módszerek bizonyítást nyerjenek, a tapasztalatok letisztuljanak. Ez alatt a pár év alatt már vannak, akik kitaposták előttünk az utat. Ők azok, akik már megcsinálták, akiket követni lehet, és érdemes is. Ők már élvezik az ezzel járó életstílust, a szabadságot, azt, hogy nem kell bejárniuk naponta dolgozni, és az életük hátralevő részében úgy élnek, ahogy mindig is szerettek volna.


Ma egy magyar átlagfizetés, amiért minden nap be kell járni egy munkahelyre, kb. 80-150.000,-Ft (350-550€). Ehhez képest - egy hálózat kiépítésével - akár nagyságrendekkel több pénzt is kereshetsz! És ezt csak egyszer kell megtanulnod, egyszer kell megcsinálnod!

Mindegy, hogy a megtanulása két hétig vagy két hónapig tart, mindegy, hogy a felépítése 3 hónapot vagy 3 évet vesz-e igénybe, a végén Szabad Ember Lehetsz!  Anyagilag Független, Boldog, Szabad ember!

Megpróbálom pár mondatban elmondani, hogy miért lehet ez jó Neked:


1.) Jelenleg minden valószínűség szerint úgy keresed a pénzed, hogy minden forintért meg kell dolgoznod, és ha nem dolgozol, nincs bevételed sem.

2.) Ma a világon egy csomó ember úgy keresi a pénzét, hogy van valami tulajdona, ami pénzt tud neki termelni. Ez vagy egy lakás, amit kiad albérletbe, vagy egy olyan vállalkozás, ami nélküle is tud működni, vagy - és ez a legújabb hosszútávú trend - egy hálózat, amelyet egyszer kell jól felépítenie, és egy életen keresztül hozza a bevételeket. Az, hogy mennyit, az attól függ, hogy mekkorára és mennyire gyorsan növekvőre építed, de ha ez csak havi pártízezer Ft lenne is, és ezért nem kellene már tenned gyakorlatilag semmit, már az is nagyon nagy előny. De természetesen a hálózatokból ennél jóval többet is lehet keresni.

3.) A hálózatok olyan "mikrovállalkozások", amelyek mindegyike a lebonyolódó forgalom egy kis részét hozza létre, de a hálózat növekedése révén az összforgalmak hatalmasak tudnak lenni. Ebből a hatalmassá nőtt forgalomból tudsz részesedni egy tulajdon-alapú jövedelemmel.

4.) Egy hálózat felépítése nem kézenfekvő (azaz joggal mondhatnád, hogy "ehhez Te nem értesz"), de szerencsére könnyen megtanulható. Valamit meg kell hozzá tanulnod, majd a megfelelő dolgokat meg kell hozzá tenned. De a dolog megtanulható és megcsinálható, az eredménye pedig felülmúl minden olyan munka eredményét, amit elvégezve csak egyszer fizetnek ki, hiszen itt nem a munkád után fizetnek, hanem a munkád révén egy tulajdon - a hálózatod - jön létre, és a hálózatod forgalmai után vannak a tulajdon-alapú bevételeid.

5.) Tehát a munka első része egy gondolkodásmód-váltás, onnan, hogy valaki az alkalmazotti bérekben és a "most elvégzett munkáért most megkapott pénzben" gondolkodik, eljutni oda, hogy megérted, hogy egy most elvégzett pár hónapos munka egy életen át összesen a sokszorosát - sok ezerszeresét - fogja fizetni annak, mint amit ezért a munkáért alkalmazottként kaptál volna.

6.) Egy alkalmazottnak a feneke alá teszik a széket, megveszik neki a számítógépet meg a szerszámot, de egyúttal nem hagyják, hogy részesüljön az általa termelt haszonból, hanem csak egy előre megállapított "munkabért" kap. Egy vállalkozó maga szerzi be az eszközeit, de egyúttal ő szerzi meg a munkájából származó hasznot is. Egy hálózatban mindenki egy ilyen önálló, független vállalkozó is egyben. A DXN-ben a munkaeszközöd a DXN-s domainnév és weblap, amelyhez nagyon kedvező áron INGYEN tudsz hozzájutni.

7.) Egy vállalkozó és egy hálózati vállalkozó között a legnagyobb különbség pedig az, hogy a "hagyományos" vállalkozónak mindenki más a konkurrense, míg egy hálózatban együtt, csapatban dolgozunk, mert az érdekeink ezt diktálják. Anyagi érdekünk az, hogy segítsük egymást, ezért olyan eszközöket készítünk a hálózatunk tagjai számára, amellyel ők eredményesebbek tudnak lenni, olyan képzést biztosítunk a számukra, amely a munkájukat segíti.


8.) A DXN és más hálózatok között pedig az a legnagyobb különbség, hogy itt egy olyan terméked van, amire egyre több embernek van szüksége, egyre nagyobb szüksége van rá, és az esetek igen nagy részében jelenleg is pénzt költ hasonló termékekre, sőt az emberek többsége kávéfüggőként a termékek rabja!


Szóval mi már sokféle internetes együttműködési, vállalkozási rendszert tanulmányoztunk. Sok esetben már a belépési díjak meghaladták azt, amit az emberek többsége megengedhetne magának, nagyon sok esetben a megbízhatósággal volt gond, az esetek jó részében egy szűk termékskála piacképességétől kellett függővé tenned a vállalkozásodat, így elég kevés olyan lehetőség volt, amely minden szempontból kiállta az idők próbáját.


A DXN volt az általunk megismert lehetőségek közül a legjobb arra, hogy folyamatos, tulajdon-alapú és a gyerekeink, unokáink által is örökölhető bevételre tegyünk szert.


Remélem, sikerült megvilágítanom azokat az előnyöket - vagy legalábbis egy részét -, ami miatt mi mindannyian ezt a lehetőséget választottuk, és amiért kitartunk mellette.

Fontos, hogy...


... igazából csak úgy látod át, hogy miként működik ez az egész, ha regisztrálsz, hiszen saját internetes irodát kapsz, ahol az egész rendszert kezelni, menedzselni tudod egyszerűen, hatékonyan. Ezen kívül pedig sok magyar nyelvű hasznos és értékes információt fogsz megismerni, amivel a jövedelmed megfelelően felépítheted.


Természetesen, ha további infókat szeretnél, akkor keress meg skype-on: bojtos_zoli néven találsz meg, vagy olvasgathatsz a blog-bejegyzéseim között, feliratkozhatsz a hírlevelemre és így rendszeres tájékoztatást kaphatsz az egészséged és az anyagi helyzeted javulása érdekében. Ha sikerült döntened az életed, a sorsod javítása mellett, akkor azt jelezd nekem a kapcsolat oldalon található elérhetőségeimen, illetve itt regisztrálhatsz: Online regisztráció


Happy Networking!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on