A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

2

Gyakori kérdések

2011.09.02 - péntek


Gyakori kérdések és válaszok


1. Hogyan csatlakozhatok a DXN-hez?

Mire kell ez a sok adat? Muszáj mindet kitöltenem? Van itt különbség a törzsvásárlók és az üzletépítõk között, jelezni kell valahol, mit szeretnék? Van valami elõírt kötelezõ vásárlás? Lehet késõbb módosítani az adatokon?

A DXN termékeit nem hagyományos kiskereskedelmi üzletekben forgalmazza, hanem egy korszerûbb úgy nevezett hálózati marketinges, vagy többcsatornás értékesítésben ami azt jelenti, hogy nem lehet az "utcáról bemenve" vásárolni, hanem mindig valakihez kapcsolódva történik a vásárlás, általában ahhoz akitõl hallott a termékrõl, aki ajánlotta Önnek. 


Természetesen, lehetõség van a pénz személyes befizetésére is, a meglévõ 25 vidéki centerben vagy Budapesten is, de ezt akkor a regisztráció végén a legördülõ menüben jeleznie kell! A regisztráció akkor teljes, ha a kitöltés után megjelenõ adat ellenõrzõ lapon is meg lett erõsítve és ha errõl a megadott e-mail címére azonnal egy visszajelzõ levelet kap!
Mielõtt megijedne a rengeteg bekért adattól, megnyugtatjuk, ha Ön csak vásárolni akar, elég a nevét, címét, telefonszámát, és email címét helyesen megadni! A cég nem él vissza az adataival így a többi adatot is megadhatja helyesen, de ha bizalmatlan, ez ne tartsa távol a vásárlástól! Mivel a szoftver nem engedi tovább, csak ha kitölti az adatokat, ezért az anyja neve, személyi igazolvány szám vagy az útlevélszám, születési idõ helyére azt ír, amit akar, illetve ha nincs otthoni telefonja, akkor mindkét helyre írja a mobil számot.
A társ, és az örökös adatai illetve a bankszámlaszám késõbb is megadható, és csak azoknak fontos, akik jutalékot kapnak a számlájukra, ami majd örökölhetõ is lesz.
A rendszer nem tesz különbséget törzsvásárló és üzletépítõ között, ezért ha csak a termékek érdeklik, senki se kötelezi üzletépítésre, s nincs kötelezõ elõírt vásárlás sem! Csupán egy terméket kell évente megvásárolnia ahhoz, hogy bent maradhasson a rendszerben, és nagykereskedelmi áron vásárolhasson! De ha bármikor úgy gondolja, hogy mégis élne az üzletépítési lehetõséggel, akkor minden módosítás nélkül bekapcsolódhat az üzleti részbe is, s az addigi vásárlásai is beszámítanak üzleti minõsülésébe! Természetesen az üzletépítés alapja a havi 100 pontos termékvásárlás, ha az nincs meg, akkor nem beszélhetünk üzletépítésrõl, de akkor nincs jutalékjogosultság sem. Mivel, ez a kb. 17-20000 Ft összeg értékû termék hamar elfogy egy családban, akik a cél érdekében valószínûleg szívesen leváltják az addig használt egyéb italaikat és tisztálkodó szereiket, ezért valószínû, ez nem ró különösebb új anyagi terheket a családi költségvetésre. Ugyanakkor, ha ez másolódik, akkor jelentõs passzív jövedelemforrás kerülhet a kezébe!
A neven és a szponzoron kívül minden adat módosítható a késõbbiek során!2. Lehet vállalkozóként vagy cégesen regisztrálni? Milyen számlát kapok, és hogy kapom meg a jutalékom?

A céghez csak magánszemélyként csatlakozhatnak, vagyis ha cég regisztrál be, annak is valamilyen személy nevében kell megjelennie a regisztrációkor. A számlázáshoz és a jutalék elszámoláshoz, természetesen meg lehet adni a cég nevét és adatait, amiket a törvény elõír.
Mint minden más törvényesen mûködõ MLM cégnél, a jutalék felvételéhez, mint jövedelemhez szükség van vállalkozói igazolványra, vagy legalábbis ellenszámlát kell adni a jutalékról egy cégnek vagy vállalkozónak (utána vele kell egyezkedni, hogy kapja meg a jutalék után neki befizetendõ járulékokat és adót). A jutalék kumulálódik, így késõbb is felvehetõ, amikor már megéri vállalkozást vagy céget alapítani illetve le is vásárolható bizonyos szabályok szerint!

3. Mennyit lehet itt keresni?

Mivel a hálózati marketing lényege és elõnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz az, hogy egyre többet és többet! Mivel ez nem piramis játék, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ! Nincs "igazgatói fizetés", vagy rubin, illetve gyémánt "fizetés". A pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Persze ha ön ezt csak 5 év alatt éri el, az se rossz! Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon! Más MLM rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az elsõ komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága, nagy kezdõcsomagok és így természetesen nincsenek abból gyors jövedelmek a szponzoroknak! Viszont nincs is vesztenivalója senkinek, és nem szül a rendszer sok frusztrált, csalódott MLM forgalmazót, akiknek a polcán ott ragadnak a nagy kezdõcsomagok készletei! Itt, akinek nem sikerül eleinte az üzletépítés, annak is van esélye, mivel nincs nullázódás. Lassan, de biztosan a legamatõrebb kezdõ is beletanulhat a szakmába s közben a terméket jókedvvel és nem kényszerbõl fogyasztva az egészségéért is tesz, miközben az üzlete is gyarapodik! Döntse el Ön, hogy mit akar: hálás és elégedett embereket maga körül, vagy a sürgetést mindig arra, hogy új és új embereket csatlakoztasson drága csomagokkal, az épp aktuális kiesõk, feladók helyére!


4. Hogyan csatlakozhatnak hozzám az emberek? Külföldieknek is lehet?

Csatlakoztatni embereket kétféle módon lehet:
Online az üzleti lehetõség menüben levõ tagsági szerzõdés kitöltésével, vagy manuálisan papír alapon a letöltések menüben található nyomtatvány letöltésével, kitöltésével, azt az office@dxn.hu címre beszkennelve átküldve, vagy a 061-2360548 számra átfaxolva, de személyesen is leadhatók a 25 helyi képviseletünk valamelyikében országszerte. (Elérhetõségek az oldal alján.)
Az online regisztrációról rögtön e-mailt kell kapnia a regisztrálónak, illetve a honlap tulajdonosának is! Ha ez nem érkezik meg, akkor valószínûleg nem sikerült, ezért újra meg kell csinálni jobban odafigyelve az egyes lépésekre! A manuális regisztrációra meg érdemes telefonon rákérdezni, megérkezett-e!

Külföldiek regisztrációja is Magyarországon történik Európa esetében. Olyan országokban, más kontinenseken, ahol már jelen van a DXN , a regisztrációt az adott ország honlapján vagy nyomtatványán kell elvégeznie az ott lakónak, a szponzor rovatban pedig a magyarországi szponzor nevét és számát kell feltüntetnie. Ilyen esetekben azért jó a budapesti iroda segítségét kérni! 
Külföldiek rendelése esetén a leadott megrendelés alapján a központ küld egy visszaigazolást e-mailben a termék áráról és a fizetendõ szállítási díjról Euró-ban. Ezt az összeget kell kiegyenlíteni átutalással, ezt követõen küldik a csomagot, amit a GLS szállít ki a külföldi országokba!

5. Hogyan vásárolhatok, juthatok a termékekhez?


Mint arról már fentebb olvashatott, kiskereskedelmi áron bárki vásárolhat a honlapon keresztül és azt a GLS kiszállítja. 
Ha regisztrál valaki, akkor már a regisztrációval egy idõben is kérhet termékeket mikor a regisztrációs mappát megrendeli a webáruház részbe átmenve! Így megspórolhat egyszeri postaköltséget. A késõbbiekben rendelését leadhatja e-mailben vagy faxon. Elõre utalás esetén 1100 Ft-ért, utánvételnél 1600 Ft-ért viszi ki a termékeket a GLS. Egy helyen lakók számára célszerûbb csoportosan rendelni, ez esetben egy csomagban, egy költséggel viszi ki a GLS. Legolcsóbb természetesen a személyes átvétel a budapesti központban, vagy az országban már 25 helyen lévõ képviseleten.

Előre utalással fizetett megrendelések esetén 15.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.
Utánvéttel megrendelt termékek esetén 25.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.


Ha honlapon keresztül rendel mindenképp adja meg, hogy már tag és a tagsági számát az ID számot amit elsõ vásárlása után kapott, a számlán is fel lett tüntetve.

Ha személyesen rendel akkor itt teheti meg:

Postacím: 1081 Budapest (VIII. ker.)  Rákóczi út 73. (bejárat a Berzsenyi utca felõl)
Fax: 06-1-236-01-64
E-mail: megrendeles@dxn.6. Mi a jutalékfelvétel feltétele?


Ha valaki jutalékot szeretne kapni a saját vásárlásai után, akkor az adott hónapban 100 pontértékben kell vásárolnia. Minden terméknek van pontértéke, ami a "Letöltések" menüpontban található "Termékmegrendelõ nyomtatványon" is megtekinthetõ. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a havi 100 pont (akár 16.000 Ft alatti összegbõl is kihozható) vásárlási "kötelezettség" csak akkor lényeges, ha további visszatérítést szeretne kapni a saját vásárlásából az adott hónapban. Ha nem teljesíti ezt a feltételt, nem történik semmi más, csak abban a hónapban nem lesz bónuszra jogosult.


Ha valaki a hálózatában található emberek vásárlásai után is szeretne jutalékot kapni, a hálózatának összesen 200 pontértékben kell vásárlást lebonyolítania. Ha már van egy SA (Star Agent) minõsítésû igazgatója is (4500 pontot elért elsõ szintû igazgató), akkor ahhoz, hogy utána (illetve az alatta levõ hálózat forgalmából is) jutalékot kapjon, a 100 pont saját vásárlás mellett egy másik lábon is meg kell lenni további 200 pontnak!
A pontértékeknek csak a Star Agent (igazgatói szint) eléréséig (4500 pont) van jelentõségük. A DXN MLM-rendszere mentes a más MLM-hálózatokban megszokott, olyan kényszerítõ eszközöktõl, mint a megelõzés, leválás, havonta nullázódás, kötelezõ kvalifikáció stb. 

Bónuszok a DXN MLM rendszerében:

A DXN MLM-üzlete többféle hálózati bónuszból áll:

Csoport bónusz (havi 100 PPV és 300 PGPV) 6% - 21%
Igazgatói Csoport bónusz 25% - 37%
Fejlesztési bónusz 15 %
Nemzetközi profit osztalék 2 %
Vezetõi bónusz 15%
Utazási Szeminárium Ösztönzõ 2%
Egyszeri Készpénz Ösztönzõ 41.400 Ft
Egyszeri Utazási Ösztönzõ 279.000 Ft
Minden teljesítményhez (elért pontértékhez) tartozó jutalékszint és az alattad lévõ munkatársad által elért jutalékszint közötti különbség lesz a jövedelmed a hálózatodban elért havi értékesítések függvényében.

(További, részletekbe menõ tájékoztatást a témáról a Letöltések menüpont alatti pdf fájlokban és aJutalékrendszer menüben talál.)7. Hogyan érdemes építkezni, szélességben vagy mélységben?


Mivel a gyémánt minõsüléshez 6 igazgatói láb szükséges, ezért az elsõ lépés megtalálni azt a 6 embert, akikkel szívesen dolgozna együtt, és akik a vezetõi lesznek! Anyagi haszon vagy segítség miatt be lehet és érdemes rokonokat, barátokat ide regisztrálni és alájuk építkezni, de ha õk csak "téglák" a rendszerben és nincs szándékuk üzletet építeni, vezetõvé válni, akkor a pénz az övék lesz, de ön már nem 6 hanem 36 ember vezetõje lesz és az sokkal nehezebb, mintha csak 6 vezetõvel kéne komolyan összefognia! Ha ezt a hatos modellt másolja, és mindenki a csapatában ezt másolja, persze a havi 100 pontos vásárlást betartva, akkor 2 hónap alatt igazgató lehet és fél év után már, ha kiszámolja, fél millió körül lehet a bónusza!
Az elsõ vezetõi színt a Star Agent, amit 4500 pont forgalom után ér el, függetlenül attól, hogy ezt egy hónap vagy 2 év alatt érte el! Utána már nem a pontok számítanak, hanem az igazgatói száma.
3 igazgatóval a frontján SR  - Star Ruby, 6 igazgatóval SD - Star Diamond lesz és ez még megy tovább.

8. Hogyan kapok és milyen költségbe kerül az értékesítõi weboldal használata?


A weboldal igénylése díjmentes.

Az üzletépítéshez professzionális honlapot rendelhet ingyen minden új csatlakozó.

Tehát, ha egy törzsvásárlónak tetszenek a termékek és szimpatikusnak találja a viszonteladói lehetõséget, mint plusz - késõbbiekben akár fõ - jövedelemforrást, érdemes a regisztrációt követõ hónapban a DXN-tõl megigényelni a saját weboldalt. Természetesen késõbb is bármikor csatlakozhat az értékesítõ csapathoz (ehhez, mint regisztrált törzsvásárlónak, joga van), de - legalábbis az elsõ évre - az oldal ingyenes használatától elesett.

Aki külföldön is szeretne honlapokkal dolgozni, terjeszkedni azoknak az idegen nyelvû professzionális honlap is igényelhető szeptember 1-től ingyenesen.

Ha megelégszik egy aldomainnal (pl: kave.dxn.hu), akkor az semilyen egyéb költséggel nem jár és a cégen belül, 2 nap alatt elintézik, ha fõdomaint szeretne (pl: kave.hu), a név regisztrációjának intézése és költsége az öné. Általában évi 2-3.000 Ft, valamint kb. 8 nap, mire regisztrálva lesz. (Internet marketing szempontjából mindenképp jóval komolyabb lehetõségeket tartalmaz egy fõdomain.)

9. Mi az az intranet?


Az intranet egy belsõ hálózati rendszer, ahol a tagok naponta értesülnek az újdonságokról, ahol letölthetik a taníitásokat, filmeket, bemutatóanyagokat stb., amik az üzletépítésüket segíti. Ott van a weboldalak szerkesztõ felülete és a webiroda is, ahol látják csapatuk növekedését, és a tagok aktivitását, vásárlásait is figyelemmel kisérhetik. Saját hírlevél küldõ szoftverrel pedig automatikus és saját szerkesztésû hírleveleket is küldhetnek onnan! Az intranet hozzáférés ingyenes, minden beregisztrált tagnak jár!


10. Milyen rendezvények és tájékoztatók vannak ahová küldhetem, vihetem az embereket?


Nyilvános rendezvény rendszeresen egyenlõre csak Budapesten van, minden szerdán 18 órakor a DXN központi irodájában. A vidéki illetve külföldi prezentációk idõpontjáról az intraneten vannak mindig friss információk. Az interneten úgynevezett webkonferencia keretén belül minden hétfõn este 20 órakor és szerdán este 21 órától tartunk nyilvános tájékoztatót, amire a belépõ linket a honlap tulajdonosától kell igényelnie.
11. Hogyan érdemes építeni az üzletet online vagy offline?


Erre nincs sablon válasz. Van aki profi üzletkötõ, aki mindenkivel szóba áll, aki elismert és véleményformáló személyiség. Neki nem okoz gondot a termékekrõl hitelesen beszélni, és a környezetére jó hatással lenni. Nekik sokkal jobban megy az offline kommunikáció, mint a honlapokkal pepecselés. 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on