A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

2

Miért pont MLM?

2011.09.02 - péntek


Miért pont MLM?


Sokakban felmerül a kérdés, hogy OK nagyon jó ez a termék de miért nem lehet ezt boltokban kapni, egyszerűen bemenni és megvenni, miért kell hozzá regisztrálni, vagy mi ez a szponzor dolog, miért kell valakihez csatlakozni, valakihez kötni a vásárlást?


Ahhoz, hogy ezt megértsük vizsgáljuk meg ezt a gyártó cég és a vásárló szempontjából is!


Miért jó ez a cégnek?

Általában szinte minden MLM-ben forgalmazott termék az átlagnál kiválóbb minőségű, tiszta, természetes, környezetkímélő és takarékos illetve hatékony, rengeteg kutatás előzi meg piacra dobásukat! Emiatt természetesen az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik, és ha arra még rárakodna a sikeres forgalmazáshoz szükséges reklám, marketingköltség, a drága bemutató termék, a felbérelt sztárok rezsije, az importőr, nagyker., kisker. árrés stb., akkor olyan drága lenne, hogy az emberek nem tudnák megvenni bármennyire is érzik, hogy ez valami nagyon jó dolog!


Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közötti út lerövidítésére és a felesleges költségrárakodások csökkentésére a hálózati értékesítés, multi level marketing csúnya nevén az MLM értékesítési formát.


Mi is ennek a lényege? 

A cég nem bízza a véletlenre a vásárlást, nem rakja ki a viszonylag drágább, prémium minőségű termékeit üzletek polcaira  tudva, hogy az emberek információ hiányában automatikusan az olcsó termékeket keresik, és nem nyit saját márkaboltokat, hogy ott drága rezsi mellett próbálja az embereket becsalogatni és vásárlásra rávenni! 

Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeket, kiépíti az infrastruktúrát a termékek fogyasztókhoz való eljutatására és olyan embereket keres akik ezt a láncszemet alkotják, vagyis akik odavezetik az embereket a céghez és bemutatják nekik a lehetőséget, hogy hol vehetik meg azt a bizonyos terméket! Ezek az emberek nem házaló ügynökök, akik árulják a termékeket, nincs raktárkészletük, hanem csak egy dolguk van fel hívni a figyelmet a cég termékeire ,valamilyen lehetőleg korrekt és sikeres formában! A többi pedig már a cég dolga. Vagyis ha már megvan a kapcsolat, beregisztrált a vevő akkor a cég számlázza ki a termékeket, a cég oldja meg a házhoz szállítást, ő vállalja a garanciát és ő tartja mindezt számon, értékelve és jegyezve, hogy az a bizonyos vevő kinek a segítségével talált a cégre és lett vásárló! A reklámokra és egyéb előbb felsorolt kiadásokra költhető pénzt pedig inkább szétosztja ezeknek a szorgalmas embereknek munkájuk arányában! S mivel ezek az emberek nem csak vevőket hoznak, hanem más olyan embereket is, akik pénzt szeretnének keresni ilyen tevékenységgel, ezért a cég ezt azzal honorálja, hogy azok után is fizet jutalékot, akik úgy nevezett mélységben vásárolnak, hisz végső soron ők is valamilyen szinten, de a legfelső szponzornak köszönhetik, hogy megismerkedhettek a céggel, a termékkel és az üzleti lehetőséggel!

 

Tulajdonképpen az emberek szempontjából is hasonló a dolog.


Mi az előnye az MLM - nek a fogyasztó szempontjából? 


A fogyasztó szempontjából mindenkép előny, hogy így olcsóbban juthat a termékekhez. Természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt és általában bővebb tájékoztatást útmutatást kap, mintha csak egy boltban levenné a polcról a megfelelőnek vélt terméket! Az igazi haszon azonban azoknál csapódik le, akik megértik a rendszer lényegét, és elkezdenek maguk köré fogyasztókat, hasonló gondolkodású embereket gyűjteni, és az így felépülő fogyasztói hálózat után elkezdenek jutalékot gyűjteni és kapni. Ez a belefektetett munkától függően akár pár év alatt havi milliós nagyságra is nőhet , ahogy a gyakorlat igazolja, ez nem fikció!


Miért is gondoljuk úgy, hogy az MLM a legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetőség, passzív jövedelem forrás amit bárki kortól, nemtől , végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol és körülményektől függetlenül!


1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszteni való, a befektetés rizikó faktora minimális!


2. Az MLM a legjobb másodállásként, munka mellett elkezdhető munkalehetőség! Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket!


3. Nincs ranglétra, főnök, kötelező munkarend, és tempó, nincs fix fizetés! Bármikor megelőzheted jutalékod és üzleti szinted mértékében a felsővonalad, szponzoraidat és ennek ők még örülnek is! Egyetlen főnök van saját magad  talán ez a legnagyobb hátrány  mivel az emberek 80%-a a kisebb ellenállás irányában halad, vagyis nehezen lép ki a kényelmi zónájából!


4. Az MLM lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keres, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek!


5. Az MLM sokkalta többet adhat az embernek, mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget stb!


6. Egyedül az MLM adhatja meg, hogy akár 5 év után nyugdíjba menj és semmit se csinálj de mégis jön a pénz! Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít!

Ha úgy gondolod, hogy már elég információt gyűjtöttél és regisztrálni akarsz, akkor itt a link ahol ezt gyorsan és egyszerűen megteheted.

Miért pont a DXN?


Bár az ember úgy gondolná már nem lehet újat kitalálni, mégis nap mint nap jelenik meg valami új cég MLM formában. Ez nem is gond, hisz ez is azt mutatja, hogy ez a legkorszerűbb értékesítési forma! 

DE ha szilárd alapokra akarunk építkezni, akkor fontos , hogy milyen céget választunk!

1. A DXN 18 éve van a piacon és ezalatt az idő alattfolyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén, így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége, de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon

Egy föld - egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen, és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van, amit az MLM részen kívül komoly, nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!


2. A DXN marketing terve lassabb, de stabil üzleti modell! A termék vonzerejére építő fogyasztói hálózatként terjed és növekszik, és nem többszázezer forintos beléptető csomagok illetve ehhez kapcsolódó erős, de költséges motivációs képzésekre épül! Talán itt legkönnyebben elérhetőek a különböző üzleti szintek, nincsen nullázódás, szintvisszaesés, embervesztés! Mindenki a saját tempójában halad, nincsenek beépített kényszerek, határidők kötelező vásárlás, hó végi stressz, eladatlan árukészletek a kamrában!


3. A DXN termékei egyedülállóak nem kívánnak meggyőzést! Sok cégnek ahhoz, hogy drága készítményeit el tudja adni, különleges marketinget kell folytatnia melynek célja meggyőzni a vevő jelöltet arról, hogy ő beteg és feltétlenül fel kell vennie a kiadásai közé a cég csodatablettáit, készítményeit! A DXN-nek nincs szüksége NASA tanúsítványra, Nobel díjasnak mondott mérőkészülékre, különleges elméletekre stb., hogy bebizonyítsa termékei fontosságát! A DXN kávéi nem új kiadást jelentenek a családnak, hanem a már meglévő kiadásainkat csoportosítjuk át a DXN-hez! Nem kell lyukat dumálni az emberekbe, hogy erre szükségük van, hisz a legtöbb ember kávézik és szereti a finomságokat! Míg a vitaminjait a legtöbb ember elfelejti bevenni reggelente, s ha le kell faragni a kiadást, először azoktól válik meg, addig a kávéját senki se felejti el meginni, sőt sokan egyenesen kávéfüggőké válnak!

A DXN népszerű és megfizethető termékeinek köszönhetően jelen van olyan piacokon is ahol más MLM cégek nem is próbálkoznak a szegénységre hivatkozva pl.: Mongólia, Pakisztán, India!4. A DXN már világszerte bizonyított, ezért több mint 5 millió regisztrált tagja van, ami ennél is több fogyasztót takar! Az európai piacra viszont csak most jön be, és az itt élő 760 millió emberből akiknek 80%-a kávézik, várhatóan szintén nagy igénye lesz erre a méltán népszerű termékre! A kérdés csak az, hogy kik fognak ennek a nagy európai hálózatnak a csúcsán lenni és a legtöbb hasznot belőle eltenni?


5. A DXN magyarországi vezetése, a világon egyedüli professzionális online webes támogatást ad üzletépítőinek, mellyel munkájukat jelentősen megkönnyíti, támogatja! A korszerű online eszközökkel az offline tevékenység jelentősen könnyebbé válik!

Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keresel , akkor köztünk a helyed!

 

Csatlakozz hozzám MOST!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on